Satay Anak Dara Stesen Keretapi Tanjong Rambutan









Satay Anak Dara Stesen Keretapi Tanjong Rambutan. Minggu lepas terpaksa ikut boss ke Tanjong Rambutan bertugas sempena event minggu kesihatan. Sampai di tempat bertugas kemas sikit-sikit terus boss ajak keluar makan katanya nak jumpa member sekali di Stesen Keretapi Tanjong Rambutan.

satay-tanjong-rambutanPlanning nak minum ja tapi rakan boss kata satay kat sini sedap juga alang-alang dah sampai kitaorang cuba juga untuk rasa satay yang dikatakan sedap. Bila nak order satay tengok 3 orang perempuan yang berniaga satay.. terus pergi ke boss nak bergosip..

aku : bos boss.. satay anak dara..
boss : ??

aku : yang jual satay tu semua perempuan
boss : hahaha..

aku : penangan nasi lemak anak dara hahaha..
kitaorg : pakat gelak jaa hahaha..

satay dia memang sedap, lembut, manis dan part paling best secucuk 50sen

stesen-keretapi-tanjong-rambutan

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.