Sinopsis Drama Dekatnya Cinta - Adam Dan Hawa 2

Sinopsis Drama Dekatnya Cinta – Adam Dan Hawa 2. Nantikan telemovie adaptasi novel Dekatnya Cinta Tajuk Adam dan Hawa 2 hasil karya Aisya Sofea yang AKAN DATANG di Astro First Ekslusif. Adam dan Hawa 2 Lakonan Aaron Aziz, Nadiya Nisaa & ramai lagi. Nantikan tidak lama lagi.

Sinopsis Drama Dekatnya Cinta – Adam Dan Hawa 2

dekatnya cinta adam dan hawa 2

Sinopsis Drama Dekatnya Cinta – Adam Dan Hawa 2. Doa Adam Mukhriz dan Ain Hawani di bawah Multazam di Masjidilharam telah dimakbulkan ALLAH S.W.T. Kini, mereka mengutip makna cinta yang tertinggal sebelas tahun lalu. Untuk kali kedua, mereka saling jatuh cinta kembali.

Namun, kebahagiaan mereka tiba-tiba dipanah petir. Dugaan datang menyihir dua hati. Sejambak bunga ros di tangan Ain mencetus prasangka Adam. Siapa yang beri? Cemburunya merasuk apabila terlihat isterinya bersama lelaki lain. Itukah lelaki yang selalu Ain puji? Akhirnya, Adam melafazkan talak.

Sekujur tubuh Ain bagai kaca yang terhempas. Tangannya menggigil menadah takdir. Sekali lagi hatinya dipalu pilu. Adam salah faham. Dia cuba menyuarakan semua itu tapi Adam enggan lagi mendengar.

Arissa dirampas pergi! Ain sudah tidak punya apa-apa. Status bekas isteri menjadikan dia hampir mati.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.