PERCUMA Khidmat Van Jenazah dan Ambulans Ebit Lew

PERCUMA Khidmat Van Jenazah dan Ambulans Ebit Lew. Melalui laman sesawang facebook Ustaz Ebit Lew sebentar tadi beliau mengumumkan pembelian 2 van bagi khidmat van jenazah dan ambulans secara percuma kepada mereka yang memerlukan.

PERCUMA Khidmat Van Jenazah dan Ambulans Ebit LewDoakan ya. Syukur baru beli 2 van nak beri khidmat percuma. 1 van jenazah dan 1 ambulan pada yang memerlukan tanpa apa-apa bayaran langsung.

Dulu masa mak saya meninggal dunia. Susah sikit cari van jenazah. Akhirnya dapat van jenazah untuk bawa mak yang tercinta untuk disemadikan di kampung. Rindu mak sangat. Terima kasih yang membantu masa menguruskan mak saya masa tu.

Syukur saya beli van di Toyota dan ubai suai di Imarah Auto. Terima kasih Abang Mizey sponsor sticker yang cantik. Terima kasih juga semua yang bersama kami menjayakan dan mendoakan. Semoga Allah rahmati dan terima usaha yang sedikit ini.Jika memerlukan khidmat van jenazah atau ambulan percuma untuk mereka tidak mampu dan memerlukan boleh hubungi 01170787900.

Kredit : Facebook Ebit Lew

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.