Gurauan manja 1 pagi









jam
jam

semalam habis kerja petang sempat lepak pusing² dulu jumpa kawan.. then malam tengok tv cerita cina memang best la.. setiap malam isnin memang ada cerita best lagi² kalu ada cerita lawan perghh memang best..

semalam ada cerita lawan cina best gak habis dalam kul 12pagi.. ok la.. dalam kul 12.30pagi baru tidur.. elok terlelap je ada orang call perghhh menyirap je.. kalu call hp memang dah silent ini call rumah yang berbunyi.. isk isk isk.. risau gak coz selalu kalu call pagi² ni mesti orang sakit or meninggal je.. dah bayang macam²..

nak angkat phone pun risau.. tapi bila angkat telefon.. tut.. tut.. tut.. bunyi macam orang curi line.. haram betoi.. kalu ye pun nak curi or test agak² laa.. takkan la pepagi buta kul 1 lebih test line… grrr.. nyusahkan orang betoi.. jangan sampai telefon rumah pun kena silent… isk isk isk..

sabooOooooOooo jela..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.