Ayam Masam Punca Sakit Perut









ayam goreng
ayam goreng

sabtu lepas gi pasar malam area kawasan rumah.. dah lama rasanya tak makan ayam ni.. so beli la 2 untuk anak jiran 1 tapi jiran balik kampung so dua-dua saya yang telan..

mula-mula makan ayam goreng ni rasa masam.. tpi tak percaya so makan lagi.. ingatkan perisa baru.. tpi bila rasa betui² rupanya ayam yang masam… alamakk.. tapi malam tuh tak sakit perut.. tidur pun nyenyak je..

elok esok pagi bangun subuh mula la rasa perut meragam semacam.. hari ahad je dekat 10 kali kuar masuk toilet.. itu pun jenuh menahan dulu.. kalu tidak mau dekat 20 kali..

ingat isnin ok la sikit.. tapi pagi aja dah 4 kali gi toilet.. disebabkan dah makin kurus saket perut makanya tadi lari sat dari tempat kerja pergi ke klinik 1 Malaysia.. heee.. doktor pun risau habis mata, lidah, tekanan darah semua dia check.. hik hik hik.. naseb saket perut ja..

ape daa.. kalu business simpan ayam lama, minyak berkurun tak tukar mcam mane business nak maju.. kalu dah kena sumpah dengan pelanggan je… tak berkat okeh rezeki macam ni..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.