Lelaki Paling Murah di Tempat Kerja









AbgferOz
AbgferOz

Lelaki Paling Murah di Tempat Kerja – dalam minggu ni pejabat kekurangan orang untuk bekerja staff ramai yang cuti dan ada yang ambil EL dan MC so memang kekurangan staff untuk bertugas so takda pilihan lain staff yang tinggal terpaksa kerja overtime untuk cover pagi dan petang.

boss dah pesan kalu nak ambik ganti orang pilih yang ot paling murah so ada sorang senior ni dengan lajunya terus seru nama aku. kalau macam tuh suruh feroz ja overtime dia yang paling murah kat sini.. aku yang ada kat sebelah dia dah terkejut.. oihh akak ot paling murah bukan lelaki paling murah.. dorang dah semua pakat gelak..

maklum la baru masuk kerja so gaji aku memang berbeza la dari dorang yang kebanyakannya dah melebihi 5 tahun bekerja dah ada yang dah tunggu masa nak pencen je.. so kat sini akulah lelaki paling murah.. eh eh ot yang paling murah..

heee.. tergelak sendiri bila teringat ayat akak senior ‘lelaki paling murah gitu’

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.